Indonésie

Improving well-being in the workplace

04/2016

Since October 2013, the headquarters’ 300 employees moved into modern, spacious new premises at a central location in Jakarta’s business district.

The space was designed to make the life of employees easier: a large and airy lounge for dining, organising meetings or relaxing, a prayer room, a staff shop with L’Oréal products, a lactation room for young mothers breastfeeding, etc. And, to keep in shape, not only can staff attend healthy lifestyle educational sessions, but they enjoy preferential rates at a fitness centre next to the offices.

Back to « Developing »

« Nous sommes tous mobilisés pour construire un Loréal plus durable. »

Alexandra Palt

Directrice Responsabilité Sociétale et Environnementale

Discover

Resources

Find all our publications regarding our sustainability commitments as well as press kits and videos in the Resources section.

All resources
2017 report

Our 2017
progress report

Download the 2017 progress report